Плащане и доставка

В МОМЕНТА ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ -ЕЛЕКТРОKННИЯ МАГАЗИН НЕ РАБОТИ! В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ АРТИКУЛ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН ИЛИ E-MAIL!

 

Плащания можете да извършите по един от посочените по-долу начини:

  • Чрез наложен платеж

ДОСТАВКА  

Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките  и подлежат на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента.  След като направите вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни стойността на доставката.  Доставката се извършва посредством куриер.

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.

Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ  

При потвърждение на поръчката вие заявявате, че желаете да закупите добавените стоки в кошницата и сте запознати с общите условия за поръчка и доставка.

ПЛАЩАНЕ  

Дължимата сума се заплаща на куриера при получаване на стоката. Срокът за доставка е до 6 работни дни след като получим вашето потвърждение. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от параметрите на закупените продукти и адрес на доставка.

При желание от Ваша страна стоката може да бъде застрахована за Ваша сметка.